Field Marketing

Vi har siden 2010 arbejdet med Field Marketing som disciplin. Kunsten at lave rådgivende salg og skabe mærkbar værdi for kunden er 2 begreber, som vi arbejder med på daglig basis. For os handler det om mere end bare salg. For os er Field Marketing en disciplin, som på mange måder formår, at ramme vores kunders kunder, der hvor andre markedsføringskanaler kommer til kort. Taletiden med kunderne derude giver os et godt indblik i, hvad der rør sig og gør, at vi hele tiden er i stand til at udvikle os som virksomhed.

Field Marketing er vores mest effektive markedsføringskanal, som både anvendes til genering af leads, surveys samt direkte salg- og markedsføringskanal over for de tusindvis af brugere, som andre kanaler har svært ved at få i tale.

Igennem vores store knowhow inden for området har vi opbygget kendskab til disciplinen på det kommercielle marked såvel som inden for fundraising.

Ambassadøren

Vores konsulenter er vores kunders ansigt udadtil. De er ambassadører for de virksomheder vi repræsenterer. Fejler vores konsulenter, så går det uværgerligt ud over det brand, som vi repræsenterer samt branchen som helhed. Vi stiller derfor høje krav til vores konsulenters gøren og laden. Vigtigheden af et positivt indtryk - uanset om kunden vælger at lade sig skrive op eller ej - er altafgørende for det image, som vi ønsker at skabe for vores kunder og branchen.

Af samme årsag er ALLE vores konsulenter aflønnet med en fast timeløn , da dette skaber de bedste forudsætninger for at skabe gode ambassadører. Ydermere, så foretager vi stikprøver samt andre kvalitative tests for at sikre, at vores konsulenter altid opretholder code of conduct.

 

Services