Referencer

tns
Zelecting er en værdifuld samarbejds- partner, når der er brug for assistance. Samarbejdet med Zelecting er ligetil og dialogen er altid positiv, selvom det kan være akutte situationer, der skal løses straks.

Zelecting engagerer sig i dig og dine ønsker og ved, hvordan de skal opfylde dem. Et samarbejde med et vikarbureau som Zelecting er ikke distanceret, men nærmest som at tale med en kollega.

Henrik Høen-Beck Interviewleder i TNS Gallup 20. oktober 2016

promovator
Zelecting har i samarbejde med os været med til at køre et større marketingprojekt i mål. 

Vi kan på det varmeste anbefale Zelecting som samarbejdspartner. Zelecting er professionelle, proaktive og meget ambitiøse i deres opgavehåndtering. 
På det lidt mere personlige plan, har kemien været god og det har været en fornøjelse, at lære menneskerne bag Zelecting at kende. 
Takket været Zelecting, så står vi i dag med en tilfreds kunde, en succeshistorie og et nyt forretningsområde.

Allan Olesen Projekt Manager | Promovator A/S Zelecting 20. oktober 2016

ase
ASE har et halvt år samarbejdet med Zelecting omkring Field Marketing. Zelecting er en yderst dedikeret samarbejdspartner der trods svære odds hele tiden finder nye veje at udføre opgaven. De leverer et kvalitativ godt stykke arbejde i en verden (akasse) som er meget kompleks.

Jeg kan kun give Zelecting min bedste anbefalinger.

Mette Bossen Marketingschef | ASE A-kasse Zelecting 20. oktober 2016

stofa

I et forsøg på at møde vores kunder i deres nærmiljø har vi benyttet “fieldsælgere” fra Zelecting til salg af bredbåndsforbindelser. Det var med en vis skepsis, da vi bruger meget tid på uddannelse af egne medarbejdere. Men efter ganske kort uddannelse gik de til sagen fuld af entusiasme og energi. Salget fulgte heldigvis med, så jeg står tilbage med en god case. Så alt i alt et positivt bekendskab.

Morten Kristoffersen Campaign Manager, Marketing |Stofa Zelecting 20. oktober 2016

telia


Vi har i 5 uger kørt et større field sales-projekt, hvor Zelecting har været med til at levere/rekruttere fieldsælgere. Projektet var med ca. 10 procent af det samlede salg, stærkt medvirkende til at vi nåede de opstillede mål for januar måned. Jeg har været yderst tilfreds med sådan som projektet er kørt. Zelecting er en god samarbejdspartner.

Morten Stryhn Marketing Operational & Sponsor Manager | Telia, Part of TeliaSonera Group – Business Area Mobility Zelecting 20. oktober 2016