EBay og Paypal

E-Bay og Paypal er to gigantiske virksomheder, der er involveret i salgstransaktioner af kunder. E-Bay er en online portal hvor købere kunne auktion og byde varer til salg. Paypal er den mest populære online betalingssystem bruges via kreditkort. Teaming af begge virksomheder er uundgåelige, fordi E-Bay giver varer købes mens PayPal giver ressourcer skal anvendes.

E-Bay har faktisk vokset som nummer et destination for online shopping gennem auktioner. E-Bay og tilbyder en bred vifte af muligheder når det drejer sig om bøger, mad, gadget, teknologi ting og mange andre. Den variation og mangfoldighed af E-Bay gør det er det mest besøgte sted når købere tænker på noget at købe. Det er også en favorit destination for online shoppere, der ønsker at have en kvalitet købet af de varer, de ønsker at købe. Paypal er den mest pålidelige onlinebetalingssystem udnyttet når holding transaktioner. Selskabet hævder, at de har 16 millioner brugere på verdensplan. På trods af sådanne succeser for begge virksomheder, er der stadig mange kritikpunkter vedrørende arten af begge virksomheder.

E-Bay er ofte kritiseret som en portal, der ikke er pro-købere i stedet, det nogle mennesker anser det som pro-sælgere. Nogle købere beskylde E-Bay som ikke er tro mod deres virksomhed og virkelig lever ikke til deres ord. På den anden side Paypal virkelig modtager ikke mange klager, men når det sker, synes ingen mening. Dette er fordi deres kundeserviceafdeling ikke gør deres job godt. Virkelig hjælper ingen kunderne og når de svar, det virker som om kunden ventede i 20 år, før en handling blev udført.

På grund af partnerskab mellem disse to selskaber spekuleret mange på, at E-Bay ville erhverve Paypal. Mange mennesker var ikke enige til denne deal fordi de mener, at når E-Bay havde erhvervet Paypal, rådne tjenesten af firmaet ville i sidste ende være mere end værste. Bortset fra, at vil konkurrence også mindske i markedet. Trods de nævnte spekulationer benægte begge virksomheder, at et joint venture eller erhvervelse af de to selskaber ville ske. Begge virksomheder insistere på, at de ville fortsætte hinandens operationer særskilt og ikke som et fælles selskab. Begge virksomheder udtrykte også, at deres partnerskab mellem hinanden er solid, men ikke til punktet at samarbejde med hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.