Få en ny mobil med lav indkomst.

Er du studerende eller på kontanthjælp, er din mobil ved at blive for gammel og ved at give op?

Det oplever mange studerende og det er svært at finde plads i økonomien til at kunne købe en ny, er du i tvivl om hvad du skal gøre? Så kommer jeg med en masse tips til hvad du måske kunne gøre for at få råd. Hvad du skal gøre for at få mere styr på økonomien, hvad du kan spare væk for at få flere penge hver måned.

Spar penge på de små ting.

Der er rigtigt mange små ting som optager store dele af vores økonomi, såsom tv-pakke, fast food, dyr mobilregning, transport af bus.

Mange af de overstående ting er ting som nemt kan skæres ned på, tv-pakken skal man ikke have i dag, før i tiden var det et krav at hvis man ville have internet så skulle man have tv-pakke. Sådan er det heldigvis ikke mere, men hvad skal man så se film osv. På? Du har sikkert noget familie, venner som har Viaplay, Netflix, HBO som du kan låne og streame det du gerne vil se.

Fastfood

 Mange unge mennesker orker ikke at lave deres egen mad, det er også bare nemmere at bestille mad ude fra. Det kan dog hurtigt løbe op i mange penge hver måned, du kan spare mange penge ved at lave din mad selv og fryse resterne ned, så kan du altid tage det op til en anden dag. På den måde kan du spare mange penge, man bruger jo hurtigt 100 kr. på Burger King og det er kun 1 måltid!

Transport

Det kan være dyrt at køre i bus hver dag, selv hvis du har rejsekort. Dette er kun en god mulighed hvis du ikke bor langt fra din arbejdsplads eller studie, men køb en cykel og kom i bedre form på samme tid, det kan være en stor sum penge at ligge på en gang, men det er 100% det værd.

Ny mobil

Når du har forsøgt overstående og du kan se en bedring i din økonomi, så skal du til at vælge hvilken mobil du gerne vil have, om det skal være en dyr eller billig mobiltelefon du vælger.

Du skal sætte dig ned og finde ud af hvad dine forventninger til den nye mobil skal være, om den skal være hurtig, meget plads, et godt kamera, hvilket mærke det skal være, hvilket styresystem den skal køre med.

Slut resultatet.

Når du har fundet ud af hvilken mobil du gerne vil have, så skal du have fundet råd til den og det kan være svært fordi nogle mobiler koster mange penge, men det er der selvfølgelig også hjælp til. Du kan vælge at tage et hurtigt sms lån og få bestilt din mobil samme dag, så slipper du for besværet med at spare sammen i en længere periode. Mange vælger at optage et hurtigt lån for at få råd til en ny mobil, det er der ingen skam i.