Realkreditlån-køb for at lade en klog Bet

Buy-til-lade ses ofte af private investorer som et interessant alternativ måde at tjene deres penge vokse. Helt sikkert giver det mulighed for dobbelt fordele for ejeren. Der er indkomst fra udlejning af ejendom og håbefulde stigningen i værdien af egenskaben.

I modsætning til den pant, som du øge når du køber dit hjem, som er baseret på din indtjening, er et køb til lad mortgage normalt baseret på den indkomst, der kan genereres fra udlejning af ejendom. Der er mange specialister i buy-til-lade pant og en god mægler vil være bekendt med de forudsætninger og vilkår, der gælder for dem og vil guide dig til den rigtige långiver for din egen situation.

Den rigtige ejendom på den rette placering er altafgørende. Hvis dit vigtigste mål for vækst i værdien af egenskaben så selvfølgelig du skal kigge på, hvor du tror, den næste “værdi-spurt” vil være. Noget som Commonwealth games i London vil trække op et område med alle udviklinger og hvis du kan komme tidligt denne type af område der bør være stærkt potentiale for egenskaben værdi vækst. Indkomst er dine vigtigste mål, derefter Universitet byer er gode jagtmarker og du er sikker på en regelmæssig, selv om skiftende strøm af lejere, gennem årene.

Långivere gerne se, hvor deres tilbagebetalinger kommer fra og skal være glad hvis du kunne producere nogle forventede tal viser en bruttoindkomst på ca. 135% af ejendommens pant omkostninger. Dette bør dække udgifter, hvis tingene ikke går helt så glat som planlagt.

Omkostninger ud over afdrag vil omfatte vedligeholdelse af ejendommen, nogen renoveringsarbejde, møbler, hvis disse er inkluderet i kontrakten og omkostningerne ved afprøvning (for sikkerhedsbestemmelser) apparater og opretholdelse. Hvis egenskaben er lejemål der kunne være forpagtningsafgifter og så er der mulige gebyrer. Føj til dette nogen udlejning agent’s gebyrer, typisk 10% af den månedlige husleje og yderligere 5% Hvis du går til en management-tjenesten. Glem ikke bygninger forsikring.

Hvad angår en udlejning agent, vil de tjene deres gebyrer ved at søge efter og behandlingen velegnet lejere og indsamle udlejning. Dette kunne være værdifuldt, hvis du ikke leje din favoritlejlighed i dit eget område, men er noget mange små udlejere klare sig selv. Husk at tage højde for tid når der er ingen indkomst fra ejendommen, mellem udlejning, f.eks. På et tidspunkt studerende bruger til at betale leje på pr. sigt grundlag, men i dag er det blevet mere almindeligt at betale for en årlig belægning.

Samtidig med at alt går godt for langt de fleste private udlejere, ting kan gå galt og det er muligt at finde hele projektet er mere tidskrævende end man først troede. Huspriserne er fordoblet i de sidste 10 år eller så, hvem ved hvor længe det vil fortsætte?

I tilfælde af stød i markedet, ville en udlejer stadig har indkomst fra udlejning for at afbøde slag og egenskaben ville stadig være der som en langsigtet investering.

For alle de råd og oplysninger, du skal bruge, er den bedste fremgangsmåde at finde en on-line pant mægler. De har adgang til alle de nyeste realkreditlån hurtigudbetaling.dk fra en vifte af långivere. Så snart de har dine oplysninger vil de gennemsøge markedet for de bedste mulige tilbud på de mest favorable vilkår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.