Balance i direkte salg: Tage tid til at se hestene

Som min direkte salg forretning er vokset i de sidste par år, har jeg haft sæsoner, hvor mit liv har været helt ude af balance… det er så, hvornår jeg skal trække sig tilbage og afspejler og få lidt perspektiv på liv… herunder mit hjem business.

Et stykke tid siden, mine døtre og jeg var ud at køre ærinder… den sædvanlige mega-store kører for alt hvad du nogensinde har brug for eller ikke i bulk, off til at levere en ordre til en ven og så hjem igen. Vi bor i en lille by og når vi har lyst til at gå nogen steder uden for vores dejlige by vi skal køre gennem et smukt fællesskab af hest gårde og grand godser.

En hest gård langs vores sædvanlige rute er storslået… rullende bjerge, frodige grønne græs, smukke hvide hegn. Hvert forår Hopperne og babyer er ude på græs ved vejen hvor vi kører. Jeg er nødt til at være forsigtige, når vi går forbi, fordi vi er alle ooooing og aaaahing – folk i bilerne bag mig får gal fordi jeg bremse, mennesker foran mig bedre ikke langsomt ned, fordi jeg ikke ser vejen og jeg måske bageste ende dem… noget om en colt kører al Ong side det er mamma… betagende.

Hvad har dette at gøre med at gøre en direkte salg business? Ikke meget virkelig… bortset fra at sige, at der er mere til livet end business og nogle gange du skal stoppe og se hestene. Det er fantastisk – jeg kan køre langs landevejen og har efter min mening fuldstændig fokuseret på hvad jeg skal gøre for min virksomhed… hvor jeg skal være, hvad jeg nødt til at få, hvem jeg skal ringe… så meget, så nogle gange at jeg ikke engang høre børnene stiller mig et spørgsmål som jeg kører. Men når jeg kommer til gården og jeg høre børnene siger, “Ã…h Ã…h Ã…h… mor kig der er en baby kører”… umiddelbart alle hjernen rush slukker og jeg blik og beundre og husk der er andre ting at tænke på.

Jeg brænder for direkte salg. Men grunden til jeg er passioneret er på grund af hvad jeg mener, at det kan gøre for kvinder (og mænd for) der er i feltet. Desværre jeg høre alt for mange kvinder (sorry guys, det er fleste i vores område) der bruger for meget tid, ikke at tage tid til at se hestene… disse øjeblikke af roligt resten, til at reflektere over livet i stedet for business.

Jeg tror, det handler om balance. Dette er ikke noget nyt til dem jeg kender. Så find din hest gård… og nyde øjeblikket… men husk at holde en del af et øje på bilen foran dig tilfældes skyld!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.