Hvordan får du de penge du har brug for din virksomhed?

Svar: Bliv en lav risiko investering!

Lyder simpelt, godt det er. Første, ved hvem din investorer er. Hvis du er på udkig efter en lille virksomhed lån er du mest sandsynligt kommer til at nærme sig en bank. En bank vil se på dig og din virksomhed og spørge: “er det en god investering for os at låne dem penge”. Så de ser på deres kriterier til bestemmelse af risikoen og gøre en beslutning om at gå videre med godkende dit lån anmodning eller ej.

Så igen, vel vidende hvad banken er ser ud nemlig er nøglen. Hver bank har deres unikke system til bestemmelse af et lån godkendelse. I de fleste tilfælde har du brug for en god personlig kredit score, mindst to år i branchen og en business kredit profil. Du sænke din risiko som en investering til den banken jo længere du er i erhvervslivet, jo højere din personlige kredit score er og den mere positive oplysninger, du har på din business kredit rapport.

Når de ansøger om kredit vil du finde nogle banker accepterer en lavere personlige kredit score end andre. Bankerne har et valg af tre kredit-bureauer at købe din kredit rapport fra. Hver kredit-bureauet vil have en anden formel til at bestemme din kredit score, så du rent faktisk har tre forskellige personlige kredit score.

Vi havde for nylig en kunde modtage en $50.000 usikrede business kredit efter anvender på deres egen på to banker og ikke modtager en godkendelse. Vi var i stand til at hjælpe denne klient, fordi hendes personlige kredit score med Equifax var en 633, mens på Experian havde hun en 685. Banker hun gik til købte rapporten Equifax og vi sendte hende til en bank, der har købt hendes Experian rapport. At have viden om din kredit score fra hver Præsidiet vil hjælpe dig beslutte, hvis du kan ansøge om en business kredit eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.